All jobs Print Apply
English

Job: Office Management Internship

Active since 25-10-2017 Job category Secretarial / Office Management...
Location Amsterdam Level Trainee / Student
Educational level Vocational / Diploma / As... Employment type Internship
Hours 32 - 40 Salary -
STAGE OFFICE MANAGEMENT

INDG werkt aan interactieve ervaringen waarbij 3D visualisaties het hart vormen van onze oplossingen, gecombineerd met in-house ontwikkelde software frameworks van producten voor wereldwijde merken zoals Philips, Adidas en Yamaha. Deze technologie wordt onder andere gebruikt worden voor websites, filmpjes en mobiele applicaties. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf waar oog voor detail, creativiteit en proactiviteit de kernwaarden zijn. INDG heeft vestigingen in Amsterdam, Boekarest en New York.

DE STAGE

Binnen INDG vinden wij een goede sfeer erg belangrijk en willen wij professionaliteit uitstralen. Als stagiair speel je hier een belangrijke rol in en zal je gasten ontvangen en de telefoon beantwoorden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en werknemers, je zorgt dat de meeting rooms er piekfijn uitzien en dat afspraken soepel verlopen. Je bent verantwoordelijk voor het bestellen en verzorgen van de voorraad. Je ondersteunt de Office Manager bij het plannen van meetings en bij het boeken van hotels en vluchten. Verder zorg je ervoor dat het kantoor een leuke plek is om in te werken door het opgeruimd en netjes te houden, mogelijk het interieur aan te passen en nieuwe werknemers te voorzien van een werkplek. Tot slot zal je meewerken aan het organiseren van de maandelijkse personeelsborrels, sportieve activiteiten en grote personeelsfeesten.

De stage is voor minimaal 4 maanden (vanaf november 2017) voor 32 of 40 uur per week. INDG betaalt een stagevergoeding tijdens deze periode.

PROFIEL KANDIDAAT

  • MBO niveau 
  • Goede beheersing Nederlandse taal, Engels is een pre.
  • Representatief
  • Stressbestendig
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Pro actieve houding
  • Teamplayer
PROCEDURE

Solliciteren kan via de button 'apply'.

Als je jouw applicatie nog wat unieker wilt maken, geven wij je graag de mogelijkheid om een video (onder 1 minuut) op te sturen. Hierin kun jij iets meer vertellen over jezelf en aangeven waarom jij de stagiaire bent die wij zoeken! Je kunt deze video, samen met je CV, sturen via een WeTransfer-link naar jobs@indg.com.

Voor vragen kan je contact opnemen met de HR afdeling via +31 (0) 20 488 9696 of jobs@indg.com

 

More information
This listing is a full-time job

Job category Secretarial / Office Management / Personal Assistant
Industry / Industries Advertising / Communications / Media
Region Netherlands
Keywords Internship, Stage, Office, Management

Contact information

Name Yvet Manu

Location

Apply