Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stage Office Management

Plaatsingsdatum 27-03-2018 Functiecategorie Secretarieel / Office Managemen...
Standplaats Amsterdam Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 16 - 40 Salaris geen
STAGE OFFICE MANAGEMENT

INDG is een internationaal tech bedrijf gevestigd in Amsterdam. Wij werken aan interactieve ervaringen waarbij 3D visualisaties het hart vormen van onze oplossingen, gecombineerd met in-house ontwikkelde software frameworks van producten voor wereldwijde merken zoals Philips, Adidas, L´Oreal en Yamaha. Deze technologie wordt onder andere gebruikt voor websites, online advertising en mobiele applicaties. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf waar oog voor detail, creativiteit en pro-activiteit de kernwaarden zijn. INDG heeft vestigingen in Amsterdam, Boekarest en New York.

DE STAGE

Binnen INDG vinden wij een goede sfeer erg belangrijk en willen wij professionaliteit uitstralen. Als stagiair speel je hierin een belangrijke rol en zal je gasten ontvangen en de telefoon beantwoorden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en werknemers, je zorgt dat de meeting rooms er piekfijn uitzien en dat afspraken soepel verlopen. Je bent verantwoordelijk voor het bestellen en verzorgen van de voorraad. Je ondersteunt de Office Manager bij het boeken van alle travel binnen het bedrijf. Verder zorg je ervoor dat het kantoor een leuke plek is om in te werken door het opgeruimd en netjes te houden, mogelijk het interieur aan te passen en nieuwe werknemers te voorzien van een werkplek. Tot slot zal je meewerken aan het organiseren van de wekelijkse vrijmibo, sportieve activiteiten en personeelsfeesten.

De stage is voor minimaal 4 maanden, uren per week in overleg. INDG betaalt een stagevergoeding tijdens deze periode.

PROFIEL KANDIDAAT

• HBO
• Goede beheersing Nederlandse taal, Engels is een pre.
• Representatief
• Stressbestendig
• Verantwoordelijkheidsgevoel
• Pro-actieve houding
• Teamplayer

PROCEDURE

Solliciteren kan via de button 'apply'.

Als je jouw applicatie nog wat unieker wilt maken, geven wij je graag de mogelijkheid om een video (onder 1 minuut) op te sturen. Hierin kun jij iets meer vertellen over jezelf en aangeven waarom jij de stagiaire bent die wij zoeken! Je kunt deze video, samen met je CV, sturen via een WeTransfer-link naar jobs@indg.com.

Voor vragen kan je contact opnemen met de HR afdeling via +31 (0) 20 488 9696 of jobs@indg.com

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Secretarieel / Office Management / Personal Assistant
Branch(es) Reclame / Communicatie / Media
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Office Manager, Vibe Manager, Internationaal

Contactgegevens

Contactpersoon Aicha Michel

Vestigingsplaats

Solliciteer